kenza och odjuret fortsätter


Herrejesus vad statistiken ökar! Dock är ni väldigt få som kommenterar, ni som tror att detta är en bluff och som säger att bilderna ej existerar ni har FEEEEEL! Jag har sett dom, visserligen många fler. Dock har jag inte sett dom i någon blogg så jag vill bli den första som lägger upp dessa bilder men jag vill att flera ska hitta hit först! Föresten, jag kom att tänka på en sak, ser ni vilken skönhet kenza är? Om man jämför med exempelvis alexandra nilsson (kissie) som måste ha fleratls kilo foundation för att se "bra" ut men det gör hon liksom inte ändå fast hon har kletat ner ansiktet med en massa gegga. Tråkigt att vissa inte inser att man kan vara natlurligt fin, det har KENZA förstått! Men varför började hon då dejta en skitful grek?! Jag är väl inte ensam om att tycka att hennes EXpojkvän Teo ser bedrövlig ut! USCH!

Kommentarer
Postat av: mehdi

hahahaha håller med!! så ful kille E :D You rock!!

2009-01-29 @ 11:09:49
URL: http://mehdi.blogg.se/
Postat av: joesefine hillgren

Kul blogg! vad fin du va :)

2009-01-29 @ 11:10:23
URL: http://yousofine.blogg.se/
Postat av: amelia

hahah aa han liknar faktiskt en påse skit! Håller med, kissie kan inte sminka sig!

2009-01-29 @ 11:11:11
Postat av: sofia

Varför sätter du ut bilderna? Tror du Kenza tycker om det eller? OMG säger jag bara, omg... Jag skulle aldrig göra något sånt, fast jag skulle ha bilderna. Never.



Föresten, besök min blogg och kommentera vad du/ni har för åsikter. Jag behöver verkligen hjälp, har stor ångest! :) Tack på förhand!

2009-01-29 @ 11:25:56
URL: http://sofiastjaerna.blogg.se/
Postat av: bitte

Patetisk du är tror du att du kommer bli stor på det här sättet? Skulle du publicera dessa bilder kommer du nog bli rätt hatad det är ju taskigare en vad hennes ex gjorde.

2009-01-29 @ 12:13:01
URL: http://blondiesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0